Terug naar de resultaten
Verkocht
Hessenweg 83 122 in Lunteren 6741 JP

Hessenweg 83 122

6741 JP Lunteren
Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Omschrijving

Deze recreatiebungalow is gelegen op een heerlijk rustig park midden op de Veluwe U kunt hier volop genieten van uw privacy en de natuur in het geografisch middelpunt van Nederland. De tuin is gelegen op het zuiden en is volgroeid met groen. Voor deze prijs krijgt u een stenen bungalow op eigen grond met een lage parkkosten (600 euro per jaar!).

Begane grond:
De begane grond...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2000 Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Deze recreatiebungalow is gelegen op een heerlijk rustig park midden op de Veluwe U kunt hier volop genieten van uw privacy en de natuur in het geografisch middelpunt van Nederland. De tuin is gelegen op het zuiden en is volgroeid met groen. Voor deze prijs krijgt u een stenen bungalow op eigen grond met een lage parkkosten (600 euro per jaar!).

Begane grond:
De begane grond (woonkamer, keuken en hal) is voorzien van een lichte plavuizen vloer. De ruime woonkamer met lichte wanden beschikt over openslaande deuren naar de tuin en twee grote raampartijen doorlopend tot de vloer, waardoor er een perfecte lichtinval is. De houtkachel zorgt voor extra sfeer.
De lichte keuken is in een hoekopstelling. Het heeft een vaatwasser en verder is er een groot kookelement en een losstaande koelkast met vrieslades. Aan de keukenzijde zijn twee ramen gesitueerd zodat ook in de keuken de lichtinval prima is.
De badkamer bevindt zich ook op de begane grond en heeft een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een design radiator. De lichte betegeling loopt tot aan het plafond. Dat het toiletruimte (met zwevend closet) zich separaat aan de andere zijde van de gang bevindt is heel prettig.
Op de begane grond is verder nog een inpandige berging. Hier is plaats voor de wasmachine, droger en een extra koelkast of vriezer.

Verdieping:
De woning is het zogenaamde “Veluwe hoog” type hetgeen inhoudt dat er een vaste trap is naar de verdieping waar zich twee volwaardige slaapkamers bevinden. Beide kamers zijn voorzien van een gevelraam en hebben een tegelvloer.
Tussen de beide slaapkamers in, te bereiken via de overloop is er nog een extra kamer met een Velux dakraam. Dit kunt u gebruiken als een extra berging maar het is ook mogelijk om hier nog een toilet te plaatsen.

Tuininfo:
De tuin is rondom de woning. De hoofdtuin bevindt zich op het zuiden. Er is een carport (langs de rondweg en nabij de ingang van de woning) en er is een hokje voor de opslag van hout voor de houtkachel. Aan de andere zijkant is er nog een schuurtje.

Meetgegevens:
Gebruiksoppervlak wonen: 79,2 m²
Externe bergruimte: 5,5 m²
Totaal bruto inhoud: 288 m³
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.215,19 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend doelgroep Bouwjaar 2000 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 79 m² Woonkameroppervlakte 36 m² Perceeloppervlakte 267 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 288 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafel, Inloopdouche Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen TV kabel Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Garage Carport Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 13 m² (483 bij 279) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Lunteren Sectie B Perceelnummer 2015 Oppervlakte 267 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Hessenweg 83 122, 6741 JP Lunteren

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Neem contact met ons op Vraag het Koen Makelaar in Ede

Heeft u vragen over dit of een ander object, neemt u dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring